Selskab

Rammerne til det perfekte selskab findes vel ikke bedre nogetsteds !!! Omgivelserne, erfaringen, kvaliteten og mulighederne resulterer i uforglemmelige øjeblikke til en enhver lejlighed.
Der er næste ingen begrænsninger i hvad der er muligt - kun fantasien.           Vi sætter en ære i at lave dit arrangement så personligt og individuelt som muligt. Se vores faste "set-up" til selskaber i menuen herover. De er sammensat på baggrund af erfaring med over 1400 afviklede selskaber. Det er en sikker løsning på succes til dit eget selskab, hvor man stadig kan sætte sit eget præg med menu, vin og afviklingen. Men vi designer og udføre også meget gerne helt andre løsninger, lige efter din egen tanke og ide.
Book et møde med os til en sparring og "brainstorm".

Naturen omkring Restaurant de 2 have er ganske unik
hele året rundt, og den indbyder til at blive brugt.
Forestil dig, at dine 70 gæster kører med Sandormen ud til
Grenen i høj sol fra skyfri himmel, hvor vi venter med
Champagne & snacks !!!! eller en gåtur efter middagen, inden kaffen. Man kan byde gæsterne velkommen med historier og fortællinger om området og dens hemmeligheder
Behøver vi gentage at der er mange muligheder ????

Insider tip
Udnyt årstiden og solen. Forår og sommer er fantastisk til aftenselskab med dans til solen står op igen. September, oktober & november har nogle smukke dage, hvor det bliver tidligt mørkt. Inviter gæsterne om efteråret til ca. kl. 13.30. spis, hyg, snak, nyd udsigten og få kaffen til solnedgangen. Herefter kan dansen & festivitassen starte når tusmørket, er faldt på.