Restaurant

Restauranten med udsigt over spidsen af Grenen hvor de 2 have mødes, har en unik og fantastisk placering. Naturen og restauranten går i et. De skiftende lys scenarier gør det til et drømme sted at besøge. En romantisk middag får en ekstra dimension med den fantastiske udsigt. dine venner eller forretnings forbindelser vil bliver benovet over det skue der venter dem.

Cool Climate kalder vi vores køkken stil. Det referere til at vi henter stort set alle råvare i det Nordjyske, hvor der er en lang og kølig vækst sæson, som giver bid, nerve og intensitet i de enkelte råvare. 

Fisk og skaldyr kommer fra auktionen i Skagen eller Strandby - nogle gange suppleret fra Hirtshals.

Urter, planter, frugter og blomster fra området omkring restauranten indgår også i menuerne. Så du vil opleve mest muligt smag fra området 

Mejeri produkterne er fra Sønderhaven gårdmejeri, Brønderslev. Kød og fjerkræ primært fra Himmerland

Grønt dyrker vi selv i vores egen 2 ha store have, lige syd for Skagen. Ingen kunstgødning eller sprøjtning her. kun den rene vare. Øvrigt grønt er så vidt muligt Dansk.

90% af råvarene skal være fra det Nordjyske !!!

Frokosten er klassisk Dansk, dog oftest hævet en del i råvare niveau. eks. rødtunge i stedet for spætte etc.

Aftenmenuen søger inspiration fra hele verden - og alt hvad der bidrage med spændende kombinationer til de lokale råvare modtages med kyshånd. Stilen i 2016 er dog en lidt mere klassisk end de tidligere år.

Åbningstider

4/6 ~ 20/8         12.00 ~ 16.00 (køkken lukker 15.30)

Ellers åbnet ved min booking på 8 gæster

Frokost menu

 

Køkken Chef : Anders Rex er garant for en særdeles god smagsoplevelse. Han mestre det klassiske køkken og kombinere det med nordiske toner og touch fra resten af verden. Rex kommer fra dejlige steder som Fakkelgaarden, Engø gaard (N), Maaemo (N), Ruths hotel & Brøndums hotel. Så glæd jer til at smage hans mad.

Restaurant Chef: Lisbeth Ammonsen sørger for alle gæster har det fantastisk og får den fulde oplevelse af et besøg på De 2 Have. Lisbeth kommer fra Svendborg, har før været i Skagen (Ruths og De 2 have) men er netop vendt tilbage til Skagen, da dette trak. Hun elsker god mad og vin + en stabil Gin/Tonic

Souschef i køkkenet : Mads fra Hirtshals er god gæv Nordjyde og ekspert i fisk. Han kender havnen og fiskegamet ud og ind. Og det smitter i den grad af på den høje kvalitet fisk vi tilbyder.

Sommelier : Henrik Tachau Kristensen, som også er indehaver af De 2 Have. 2 gange nomineret til årest vintjener i Danmark. Meget glad for vine fra kølige klimaer. Søger dybt i ukendte områder og druesorter - Men elsker også det klassiske.

Se den storslåede udsigt fra De 2 Have her: