Om restauranten

Restaurantens historie

Der har eksisteret hotel/restaurant på Grenen i over 120 år. År 1898 stod det smukke og prangende badehotel, som havde europas konger og fyrste blandt gæsterne. Desværre brændte dette ned i år 1938. I år 1959 byggede man igen på grenen, denne gang en restaurant hævet i niveau over klitterne, så man har den fantastiske udsigt over naturområdet og de 2 have, Skagerak og Kattegat. År 1977 slog Restaurant De 2 Have dørende op og har eksisteret lige siden.
I dag bliver restauranten drevet af ægteparret Mette & Peter Faarkrog Hansen, som er at finde i henholdvis køkken og restauranten.
Lokaler

Vores selskabslokaler: Øst, Vest og Lille Nord

Restauranten kan tilbyde tre forskellige selskabslokaler (Øst, Vest og Lille Nord), læs nedenfor hvilken der passer bedst til jeres behov. Det er også muligt at leje flere af lokalerne på samme tid el. evt. flytte festen til et nyt selskabslokale senere på aftenen.

Er der tvivlsspørgsmål eller ønske om at se lokalerne kontaktes vi gerne pr. mail eller tlf. 98442435. Booking af selskaber skal ske via mail info@restaurantde2have.dk eller vores kontakt side. Reservationen er først gældende når der modtages bekræftelse herpå.

Restaurant Øst med tilhørende terrasse

Plads til 90 personer indendøre

Restaurant Øst har en helt enestående udsigt over både Skagerak og Kattegat og er ideel til bl.a. bryllupsmiddagen. Her kan dækkes op med store runde 8-10 mands borde eller almindelig borde, alt efter ønske. Vi har et musikanlæg, hvor det er muligt at tilslutte egen musikafspiller.

Den tilhørende terrasse er jeres under hele arrangementet og bruges evt. til at få velkomstdrink, skæring af bryllupskagen, rygepauser eller blot til at få strækket benene under festen.

Restaurant Øst kan reserveres til private dag-/aftenselskaber ved min. omsætning kr. 50.000,-

RESTAURANT VEST MED TILHØRENDE TERRASSE

Plads til 70 personer indendøre

I Restaurant Vest kan man ligeledes nyde Kattegat og Skagerak, samt den smukke natur. Hvis vejret tillader det, er det muligt at se den smukkeste solnedgang fra restauranten eller terrassen.

I restauranten er desuden en stor bar. Her kan dækkes op med almindelige borde, alt efter ønske. Vi har et musikanlæg, hvor det er muligt at tilslutte egen musikafspiller. Den tilhørende terrasse er jeres under hele arrangementet og bruges evt. til at få velkomstdrink, rygepauser, nyde solnedgangen eller blot til at få strækket benene under festen.

Restaurant Vest kan reserveres til private dag-/aftenselskaber ved min. omsætning kr. 35.000,-

RESTAURANT LILLE NORD

Plads til 35 personer indendøre

Lille Nord er et mindre lokale som igen tilbyder flot udsigt over Skagerak. Her kan man ane Danmarks nordligste punkt, når de to vande mødes på grenen. I Lille Nord er der ligeledes mulighed for solnedgang. Dette lokale er ideel til små selskaber, konferencer eller lign. Vi har et musikanlæg, hvor det er muligt at tilslutte egen musikafspiller.

Lokalet kan reserveres til private dag-/aftenselskaber ved min. omsætning kr. 10.000,-

BRYLLUPSFEST

Når der afholdes bryllup hos Restaurant de 2 have sætter vi det meget højt, at det er brudeparrets tanker og ønsker der kommer i første række.

KONFIRMATION

Kommer snart!

PRIVATE ARRANGEMENTER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque iaculis scelerisque mi a porta. Vestibulum dignissim velit et rutrum tempor. Kommer snart!

BUSSELSKABER

Når man besøger Danmark er grenen en selvfølgelighed og vi giver gerne en smagsoplevelse med på vejen, mens man nyder Danmarks nok smukkeste udsigt.