Restaurant

Restauranten med udsigt over spidsen af Grenen hvor de 2 have mødes, har en unik og fantastisk placering. Naturen og restauranten går i et. De skiftende lys scenarier gør det til et drømme sted at besøge. En romantisk middag får en ekstra dimension med den fantastiske udsigt. dine venner eller forretnings forbindelser vil bliver benovet over det skue der venter dem.

Frokosten er klassisk Dansk, dog oftest hævet en del i råvare niveau.

Frokostmenu
(Serveres fra 12:00 - 16:30)

Sild –  145,-

Marinerede danske sild, stegte hjemmelavet sennepssild, syltede rødløg, sennepscreme,   hjemmelavet karrysalat, smilende æg,
hjemmelavet urtemayonnaise og karse.
Hertil serveres hjemmebagt rugbrød og smør a part.

Røget laks – 145,-

Lokalrøget nordisk laks, sprød salat, hyldeblomst vinaigrette, æbler og friskrevet peberrod og urtemayonnaise.
Hertil serveres friskbagt brød.

Rørt tatar – 165,-

Inderlår af okse, sprød salat, friskrevet peberrod, kapers, syltede cornichoner og rå æggeblomme.

Hertil serveres pommes frites og friskbagt brød a part.

Moules Frites – 185,-

Hvidvinsdampede muslinger fra Limfjorden, fløde, gulerødder, løg og hvidløg.
Hertil serveres pommes frites og friskbagt brød a part.

Pil-selv rejer – 195,-

Søkogte lune rejer med citron og aioli.

Hertil servers friskbagt brød.

Bouillabaisse – 325,-

Serveres med jomfruhummer, stegt og dampet hvid fisk samt muslinger og håndpillet rejer. Suppen er lavet på fond kogt på fiskeben og jomfruhummer skaller, tilsat fløde og kærlighed.

Hertil serveres friskbagt brød a part.

Stjerneskud – 225,-

Rødspættefilet som stegt og hvidvinspocheret, smørristet brød, håndpillede rejer, syltet fennikel, citronpuré og tomatiseret mayonnaise.

Rødtunge – 275,-

Meunierestegt friskfanget rødtunge, smørsauce, persille og nye kartofler.

Ribeye – 325,-

1/3 kg modnet ribeye med sauce béarnaise. Pommes frites a part.

Jomfruhummer – 245,-

4 stk. friskfanget jomfruhummer, gratinerede med hvidløgs- og persillesmør.
Hertil servers hjemmebagt brød og aioli a part.

Østers – 195 / 375,-

Østers med citron og vinaigrette. Vælg mellem 6 / 12 stk.

 Børnemenu

(Børn under 12 år)

Fiskefillet – 85,-

Stegt fiskefilet med pommes frites, ketchup, remoulade,
grønt og frugt.

Frikadeller – 85,-

Frikadeller med pommes frites, ketchup, remoulade,
grønt og frugt.

Is – 55,-

2 kugler hjemmelavet vaniljeis med hindbærdrys.

Desserter

Ost – 125,-

3 slags danske oste med forskellelige garniture efter kokkens valg.

Danske rabarber – 85,-

Rabarberkompot, friskpisket fløde med god vanilje og knuste markroner.

Mazarinkage – 95,-

Hjemmelavet mazarinkage, lemoncurd, vaniljeis, marengs,

sprød og blød karamel.

Rødgrød med fløde – 105,-

Sæsonens danske bær, fløde hjemmelavet vaniljeis og brændt hvid chokolade.

Kaffe og sødt – 85,-

Det store skaldyrsfad

2 stk. friske Østers

Friskkogte krabbekløer

2 stk. gratineret jomfruhummer

Pil-selv rejer

Hvidvinsdampet muslinger

Sprød salat

Hjemmebagt brød

Aioli

Pris pr. person 495,-

Aftensmenu 
(serveres mellem 18:00 - 21:30)

Bobler & Snacks – 145,-

Snacks– 75,-       Bobler – 100,-

~

2 retter – 375,-

Forret og Hovedret eller Hovedret og Dessert

(Tilhørende vinmenu 195,-)

~

3 retter – 450,-

Forret, Hovedret og Dessert

(Tilhørende vinmenu 295,-)

~

4 retter – 495,-

Bobler og snacks, Forret, Hovedret og Dessert

(Tilhørende vinmenu 295,-)

~

Børnemenu – 155,-

Hovedret og dessert

(Tilhørende saftmenu 125,-)

Forret

Røget laks – 145,-

Lokalrøget nordisk laks, sprød salat, hyldeblomst vinaigrette, æbler og friskrevet peberrod og urtemayonnaise.
Hertil serveres friskbagt brød.

Rørt tatar – 145,-

Inderlår af okse, sprød salat, friskrevet peberrod, kapers, syltede cornichoner og rå æggeblomme.

Serveres på smørstegt brød.

Pil-selv rejer – 145,-

Søkogte lune rejer med citron og aioli.

Hertil servers friskbagt brød.

Østers – 145,-

 3 Østers med citron og vinaigrette.

Jomfruhummer – 145,-

2 stk. friskfanget jomfruhummer, gratinerede med hvidløgs- og persillesmør.
Hertil servers hjemmebagt brød og aioli a part.

Det store skaldyrsfad

2 stk. friske Østers

Friskkogte krabbekløer

2 stk. gratineret jomfruhummer

Pil-selv rejer

Hvidvinsdampet muslinger

Sprød salat

Hjemmebagt brød

Aioli

Pris pr. person 495,- 

Hovedret

Bouillabaisse – 325,-

Serveres med jomfruhummer, stegt og dampet hvid fisk samt muslinger og håndpillet rejer. Suppen er lavet på fond kogt på fiskeben og jomfruhummer skaller, tilsat fløde og kærlighed.

Hertil serveres friskbagt brød a part.

Rødtunge – 325,-

Meunierestegt friskfanget rødtunge, smørsauce, persille og nye kartofler.

Ribeye – 325,-

1/3 kg modnet ribeye med sauce béarnaise. Pommes frites a part.

Moules Frites – 325,-

Hvidvinsdampede muslinger fra Limfjorden, fløde, gulerødder, løg og hvidløg.
Hertil serveres pommes frites og friskbagt brød a part.

Langtidsstegt rosa kalv – 325,-

Kalvetyksteg af dansk kalv, sommergrønt i forskellige tilberedninger, rødvinsglace og nye danske kartofler.

 

Desserter

Ost – 125,-

3 slags danske oste med forskellelige garniture efter kokkens valg.

Danske rabarber – 125,-

Rabarberkompot, friskpisket fløde med god vanilje og knuste markroner.

Mazarinkage – 125,-

Hjemmelavet mazarinkage, lemoncurd, vaniljeis, marengs,

sprød og blød karamel.

Rødgrød med fløde – 125,-

Sæsonens danske bær, fløde hjemmelavet vaniljeis og brændt hvid chokolade.

Børnemenu

Fiskefillet – 125,-

Stegt fiskefilet med pommes frites, ketchup, remoulade,
grønt og frugt.

Is – 55,-

2 kugler hjemmelavet vaniljeis med hindbærdrys